Namasté


Igår var jag på två olika kalas, det ena med Amrita som firade kärleken och livet och 40år, Det andra var Karro som moviestar och premiär filmvisning av en underbar film gjort på Adelsö i somras. PÅ Amritas fest fick vi alla gå in i cirkens mitt och bara säga ett ord för vad som gör oss lyckliga...
Det första jag tänkte på var solen , sedan havet, sedan vänner, kärlek, att dansa,att sova, kramas, katter och pussar. Naturligtvis sa alla andra samma saker, och när det var min tur kom jag på Att dansa gör mig lycklig...och sol...och hav...Enklasaker men iblans ack så svårt för oss att hitta lyckan i det lilla. Och kom på att det vi assicierar med lycka väldigt sällan kan köpas för pengar, eller ok då , kanske måste man köpa en resa till et varmt land, men själva tillståndet av sol och hav är gratis. Kanske kan vi köpa en katt , men dess kärlek är gratis...
Vad gör dig lycklig - Ett ord ?