Be Here Now

 Hösten börjar så sakta göra sig påmind här på Ön ... Men ännu kan man faktiskt ta ett dopp öhavet än . Valdag och fullt kaos i politiken och samtidigt ett liv som pågår bortom hätska debatter i tv-rutan, inlägg på Fb och andra medier... Vad är egentligen verkligheten ? Är det det där som pågår någon annanstans i mediabruset eller är det här och nu ... ett promenad i skogen i duggregn , ett dopp i havet i solnedgången eller en härlig middag med förtroliga samtal med goda vänner ... 

Självklart ska vi hänga med i politiska debatter och mediabruset , men samtidigt : Kommer du ihåg att just nu är det enda som är verkligt... att stanna upp, dofta på en ros eller bädda ner dig under sköna täcken med en kopp the och en god bok . att rulla ut yogamattan , hitta din andning , din kropp och - Dig. Dina egna värderingar och mål. Dina Tankar och vad tankar du på med i ditt liv. 

Den politiska debatten som pågått den senaste tiden fick mig först att vilja bli mer engagerad i världen och människorna. Hur vi kan hitta en hållbar värld och en välfärd för alla. Såklart är det jätteviktigt att bry sig! Men de senaste dagarna har jag faktiskt börja tröttna- Pajkastningen pågår för fullt i medierna och de som ska styra vårt land uppför sig omognare än dagisbarn i sandlådan. Tyvärr så även en hel del av bekantskapskretsen också som tycks ha fastnat i rätt och fel- tänk. Eller Du är dum , dummare och dummast.

Vad hände med demokrati, respekt för olika åsikter och att ifrån motgångar skapa något bra? Nu när svenska folket faktiskt bestämt att " Alla ska vara med och bestämma " så borde det vara en vettig och intressant ide.

Nu har i varjefall höstterminen rullat igång på Yogastudion Gotland och jag älskar att återigen möta er alla på mattan. Här får vi en frizon från åsikter, stress och vardag. Här påminns vi om att se ljuset inom oss själva och varandra. Samtidigt jobbar jag just nu heltid med Svt serien #Dröm och möter de mest fantastiska människor . Kidsen som har huvudrollerna så så imponerande toleranta , samarbetsvilliga och vänliga- Så hoppet för kommande generationer är stort !

Idag väljer jag frid och kärlek för mig och dig !

Namaste / Lou