Jag och Helena bjöds in till Säkerhetsgalan som anordnades av företagsuniversitetet på Hotel At Six i Sthlm. Wow, säger bara grattis till Peter Stordalens senaste vision- ett hotell som lyckas vara arty, mysigt, bohemiskt och superlyxigt på en gång. Precis som vi med andra ord, haha...
 
Jag känner mer och mer hur mina syften, upplevelser och projekt vävs samman som My Story. Ni som går på yoga hos mig vet ju hur jag älskar att berätta de Hinduisktiska mytologierna, med tex Shivas och Parvatis äventyr. I dessa historier lärde sig människan om den röda tråden i livet. Om syftet och ens riktning. Och för mig sammanfattar Yogans myter, beskrivningen om oss själva. Här och nu som moderna människor i väst. Jag kan bo på lyxhotell och avnjuta de godaste vinerna, jag jag smycka mig i vackra klänningar och dofta av goda oljor. Och samtidigt finns en del av mig under utan ... Som är den vilda djungelkvinnan Parvati....som är den kraftfulla gudinnan Durga som rider på sin stora katt och modigt möter mörkret....Som är den ljuva Lakhsmi som naken stiger uppur världhavet för att ge sin kärlek och lust...Som den fria Sarasvati som vitklädd och kyskt spelar på kreativitetens instrument i din själ...
 
Oavsett om jag sitter där med en grupp kostymklädda företagsledare eller ett gäng yogisar i en grotta, så vill jag berätta för dig om hur DU hittar din livsväv och dina sanna mål. På Företagsgalan fick jag och Helena af Klercker för femtielfte gången berätta vår historia om hur vi som tonårsflickor drev till havs i över två dygn. Hur vi fick möta skräcken i vitögat och vad som händer med ens själ när man överlever ett sådant trauma.
 
-Så inför Påskens ledighet så kan vi ju också påminna oss om vår egen "Story", vilket är ditt mörkaste minne och kan du omvända ev. trauman ditt just din kraft ?
 
-Nu påskens firande kan vi ju också påminna oss om Varför vi firar påsk ? Nej det har inte med kaniner och choklad att göra utan om en vis snubbe som levde för 2000 år sedan.
 
-Och om hur vi kan "återuppstå" ur våra egna mörka och tuffa erfarenheter, till ny kraft, nya mål och nytt Ljus !
 
- Påminn dig om Gudinnan Durgas kraft och känn att om hon kan , så kan DU !
 
Ha en skön påsk/ Lou