Från Goa och Godesses till Gotland - Det börjar varje fall med Go!


Så var man hemma igen efter nästan två månader i Indien. ( Hunnit vara hemma några veckor redan ) Det är så välbehövligt för mig att fylla på med ljus och värme under de mörka månaderna. 

Jag rivstartade min vistelse med att hålla 10-dagars Yogini Bliss retreat på den underbara resorten Palm Grove/ Little Palm Grove i Ashwem. Ett så hållet och vackert space får man leta länge efter. Välskötta odlingar, lyxigt mysiga rum, den härligaste yogashalan med havsutsikt...Och maten...Vi riktigt slängde oss över delikatesserna som serverades. 

Ett underbart gäng kvinnor i fick yoga, andas, svettas och skatta tillsammans. Vi gjorde även utflykter till så väl Arambol och ecstatic dance som till den roliga nattmarknaden. 

Efter Retreaten flyttade jag med vänner in i ett litet vitt stenhus upp mot bergen I Morjim. Så himla mysigt också att inte bo på resort och sköta sin vardag. Vi gick upp i gryningen och började privat (astanga) yogaklass kl 07 de flesta morgnar medan Indien vaknade. Så magisk att höra ...fåglarna, kossorna, biltutorna och vår koncentrerade andning i shalan. Frukosten blev ofta hemma på vår lilla patio och sedan en stunds jobb framför datorn på vårt favoritcafe med aircon !http://www.delicieux.co.in

Och sedan...många låååånga timmar vid havet. Sol, bad, prommisar och mycket god mat såklart. ! Vissa kvällar stannade vi bara kvar och njöt av solnedgången och vissa kvällar till något annat skönt häng. I Arambol, Vagator eller hemma runt hörnet i Morjim. Några av våra favvohäng blev denna gången : 


https://www.facebook.com/basemorjim/ Ett stenkast från vårt hus fanns just vår "Base "- suverän mat och miljö samt även fint hotell med pool på baksidan. 

https://lbb.in/goa/goa-has-a-new-night-b3293f/ hill Top Market är den mest annorlunda och magiska marknaden. Med designerkläder, mat och festlig musik !

https://www.facebook.com/pages/La-Plage/180508218663401 Bästa franska restaurangen direkt på Morjim Beach

 https://www.devaryawellness.com/drop-in-yoga-morjim-goa.html Sköna drop in klasser, och andra event såsom shamanresor och oshomeditationer.

https://www.facebook.com/TheSourceArambol/ Skönaste Ecstatic dance stället i Arambol . Drog och alkoholfritt med fokus på just dans och inget annat !


Nu har jag landat på Öjn under två veckor - Och vilken rivstart det varit på Yogastudion Gotland! Fulla klasser och sköna elever . Kom och prova du med om du inte gjort det ännu! Klasser för alla- yin, hatha , virya och mycket mer!

Om två veckor  23 Feb är det äntligen dags för workshop i Sthlm igen : Durga - the inner Power and Grace

Så nu börjar jag smida planer inför sommarens retreater. I år blir det två härliga retreater jag erbjuder på Gotland : Yogini Bliss 15-19 Juli i Fridhem. Samt Yogini Detox 1-4 augusti i Garda. Mer info på hemsidan. www.yogabliss.se

Ser fram emot en härlig yogavår med dig /  Go Go Go Lou