Tänk att det redan är dec och bara några veckor kvar till det nya året ...

Jag brukar alltid inventera det gånga året och se vad som hänt : Ibland när man är mitt i händelser så kan man inte riktigt se hela tråden, men med lite perspektiv så ser man helheten.

Mitt år började med Bubbel under en stjärnklar himmel på en stand i Goa där jag lovade mig själv : Mer resor, mer kärlek, mer hälsosamma hållbara val och mer lek !!

Och faktiskt har det blivit precis så och både lite bättre och ibland lite sämre än förväntat. Många resor , mycket härlig yoga, många fina möten och framför allt en kärna av harmoni i mitt liv. Tacksamhet..

Sedan har vi Förväntan ..ja den där lilla känslan som både kan bygga upp storverk men ibland skapa luftslott...Ibland är en del av resan att släppa vår förväntan och segla vidare ...Ibland att bara stå kvar ...

För oss som har lyckan att vara på Gotland - Den 30 Dec kommer jag och Maria Eriksdotter har en förmiddagsworkshop med dessa teman : Embodied Flow Yoga, Hatha, Yin, Meditation & Ceremoni ...Klicka här nedan för mer info på Fb:

Hur vi sätter vår intention och bjuder in det nya på ett kraftfullt sätt : Via yoga, meditation och Intention ... 

 


Så Varmt välkommen på en spännande förmiddag !


Men först så kommer ju julen , myset , maten ... Älskar hela denna årstid och ska försöka att inte stressa in julen utan verkligen få mysa och fylla på ...

Vi ses o hörs Snart / Namaste Lou