God Morgon .. Jaha ska man ta lilla eller stora väskan då väg först till Sthlm med mamma för att fira Mormors 91års dag , vidare till Helena några dagar och lite mys i stanstån med vänner. Sedan kommer Maria och hämtar upp mig för en skön och påfyllande yogakonferens/spa/ inspirationsretreat för yin yogalärare som Magdalena Macweld arrangerar. Ska bli otroligt härligt att på ett sätt avrunda sommaren med Yin och förhoppningsvis ny inspiration till höstterminen som börjar på www.yogastudiongotland.se v36. Med massor av nya klasser,gratis prova på,  uppfräschad lokal och härlig energi börjar sensommar/höstyogan. Boka Din plats nu !

Denna höst ligger mitt fokus på mjukhet, närvaro och lyhördhet- Såväl på mattan som i vardagen. Ni som kommer på klass hos mig kommer få ännu mer av allt detta . Jag möter tillräckligt många män o kvinnor som balanserar på gränsen till utbrändhet, Kroppsliga skador,  obalans i hormonstatus, tamflora, körtelsystem- Och tänker ta min yoga ett steg djupare till helhetstänk och harmoni. Så håll utkik efter workshops om kosten och hormonerna på www.yogabliss.se under nästa vecka kommer mitt höstprograms med workshops på bla Yogamana och Inbalance i sthlm , samt lite besök på studios i landet.


Jag vill verkligen föra yogan till en plats av insikt och läkning. Få oss att släppa taget om hårda korrigeringar, tuffa utmaningar på mattan och att " kötta loss". Minns en Dropin klass i Goa där den mycket stilige och atletiska yogaläraren gormade redan  första minuten in i klassen " STOOOP - You are All doing WROOONG!!! Min modiga väninnna lämnade genast yogashalan medan jag stretade på  klassen igenom... Och visst , han fick upp mig i skorpionen .. Men var jag glad och mjuk ...?  Nja snarare omtumlad och lite stolt över min bragd... Men kom på att detta var ju bara en egokick, att utmana en auktoritet och kämpa sig till resultat ...Sådant tycker egot är skoj...


Naturligtvis älskar jag att röra på mig och använda mina muskler o kropp... Men jag vill inte vara i yogarum där det finns dömande och kritik mot sig själva och andra. Där någon börjar gråta för att den inte kan göra en brygga eller liknande.  Jag avsäger mig härmed alla sådana förväntningar på mina klasser. Här får du komma som du är . yoga, leka och läkas...och hitta Kärlek. Låta dina celler vibrera och lycka att flöda i både inre kraft eller stillhet. Och när du är reda att flyga eller göra den där perfekta bryggan ...Voila !


 

Kroppskärlek ,yogakärlek ...Om Sat Chit Ananda

Vi ses väl i StanStan eller snart på en yogamatta nära dig. / Lou