Gooood Morgon ! Morgonen är min favoritstund på dagen och även om jag "bara" har klasser på em, eller kvällen så väljer jag att vakna tidigt. Oftast vaknar jag av mig själv runt 6.30 eller med alarmet ställt på 6.00 eller tidigare då jag har morgon klasser. Okej då , mitt i vintern kanske det blir lite senare. Men nu när våren och sommaren är i antågan så väcks jag av solen som letar sig in i mitt sovrum och jag älskar att mysa i min sköna säng med kärleksbomben Fluffe och tusen fluffiga kuddar. (Utan karl/partner/bästis att krama går faktiskt också bra ! )

Jag har nämligen mycket för mig på morgonen och vill "hinna" med allt ..som att bara vara...såsa runt i morgonrock och dricka kaffe ... Kolla på något intressant på datorn såsom peppande föreläsning... meditera...skriva...äta lyxfrulle eller fixa smoothie ...I bland är jag så huslig att jag bakar fröknäcke, gör energibollar eller kokar linser/grönsaker etc att göra lunchlådor av...ja, jag har blivit supertant som fixar egna lunchlådor då min kropp inte pallar restaurangmat, hur grönt och skönt det än utlovas . Men det verkar som knasiga tillsatser smygs in på de bästa ställena. Så ja, den präktiga tanten Lou gör numera veckoplanering, kokar, hackar och fixar gröna luncher.

Så allt detta varvas med dusch och fixeligrejs som lite disk, sängbäddning  och vill absolut inte stressa på morgonen. Jag som annars kan verka kvick i huvudet och snabb i benen är en riktig Kapha-typ om morgonen...No stress...Go sloooow...

Och det allra viktigaste är en stunds Yoga & meditation med San Kalpa: att sätta en intention för dagen och att verkligen skicka ljus och kärlek... Det är lika viktigt som att borsta tänderna för mig!

Och by the way : att pyssla om mitt tempel med sköna cremer, oljor och dofter. Ni som känner mig vet att jag är en riktig naturlig skönhets nörd . Inte för att "pleasa" någon annan utan för att jag tycker om att ta hand om mig själv, min kropp och min hud. Ha på mig något skönt och som jag känner mig angenäm i ... DÅ är jag redo för dagen och är ostoppbar!

Hur ser dina morgnar ut ? Svart kaffe och cigg och ut genom dörren, eller kanske träning och periodisk fasta eller långfrukost ? Haha, alla varianter är spännande ! 

Ha en skön helg nu och njut av dina Morgnar hur de än ser ut / Lou