Kali, Kali, Kali,

Knower of the Unknown

Seer of the Unseen

Grant me but a small portion of your Knowledge and Sight

Help me to Know what I need to Know

Help me to See what I need to See

Help me to Know when to Move Forward and When to Let Go

To Honor Your Wisdom and Guidance and act in the best interests of All

Kali, Kali, Kali,

Hear my Prayer...

Så spännade det är när man bjuder in en tanke så manifesteras det på en gång ...

Just nu när gudinnan Kali är på tapeten med min Workshop på Yogamana 28/4  så finns det en massa situationer där jag får jobba med min inre Kali. 

Att stå i min kraft och väga såja Nej / Ja  


Att erkänna vad som inte fungerar och släppa det 

Att vara i min vilda , fria natur

Och att hitta kärleken bakom kraften 

Universum levererar det som vi i djupet av vårt hjärta ber om och behöver, och hjälper oss att skaka av det som inte är äkta, sant och autentiskt. Så låt allt som möter dig bli din "bliss", precis som kali Ma ....

Hon är den vilda urkraften inom oss som varken skyr mörker eller hinder. Som en knivskarp blixt belyser hon ett mörkt rum så att vi kan se vad som gömmer sig i skrymslen och vrår. Att gå genom mörkret är en förutsättning för att möta ljuset - Om sat chit ananda eller Bliss. Att känna smärtan och att vakna upp i kärlek. Naket, vaket och helt närvarande. Så samtidigt är Kali den mest älskande gudinnan, som står upp för din hela person . Du är fri att sluta upp att förminska dig själv och din omgivning , att leva i mod och ge tillit till dina nära. Att leva närvarande i livets skiften. Att älska dig själv och livet precis som det är ..." If not now, then when " ?

 Kali låter oss vara autentiska och att möta tigerns öga ( det du skräms av och undviker ). Med hennes kraft i yogan hittar du tillit till din kropp, din urkraft och ser igenom rädslans ( mindets) försvagande mekanismer. 

Det är så otroligt befriande när vi står i hela vår kraft och sanning och tvärtemot vad många tänker : Du behöver inte vara aggressiv och hård . Utan Kali är gudinnan som vet exakt vad hon förtjänar och vad hon säger nej till. Kalis energi är ren kärlek . 

På workshopen kommit vi jobba med hennes Kraft i ett trygg och hållet rum. Efter yoga, fri rörelse, dans och chanting kommer djup helande Savasana med guidad meditation . Du, din kraft  och din kärlek är fria att stråla. Yogan är såväl dynamisk hatha/vinyasa samt kundalini och yin. 

Det finns platser kvar till 28/4 om du verkligen vill följa ditt hjärtas väg och bli fri att stå i din kraft. https://www.facebook.com/events/476213266126977/