Så är Julen åter för dörren och jag är ledig ! Har nog aldrig varit ute i så god tid med klappar och tidsplanering och i år har jag bestämt mig för att mysa, njuta och vila ut . Jag kommer fira jul här på Gotland med familjen och vi har nog alla intentionen att mysa och vara tillsammans kommer som prio ett .
 
Vill påminna om att julen är kärlekens högtid och om du drabbats av köpstress och perfektionstänk , så var snäll mot dig själv och tagga ned .. Hjälp varandra och sänk kraven så lovar jag att allt blir bättre o mysigare .
 
Jag vill också tacka alla mina logisar för i år ! Vilket toppenår det varit och snart rivstartar nästa år med en Indienretreat ! Ser så framemot att få börja året med yoga på en solig strand med Dig .
 
Se www.inshapetravel.se för info om denna och kommande resor .
 
Men NU är det jul igen och simma lugnt så hörs vi snart igen / Kram & Namaste Lou