Vaknar och har äntligen lite sovmorgon. Myser med Fluffe i sängen och slutredigerar min bok. Dricker the och ska snart köra lite yoga med www.alomoves.com. ( EJ sponsrat ) En helt suverän yogasite om man vill bli guidad i sin hemmapraktik. Här finns en mängd oslagbara lärare och min favorit just nu , Ana Forrest-My godness vad bra hon är !

De senaste månaderna har ju varit minst sagt hektiska. Först sommarens alla upptåg och uppdrag och som den ja-sägare jag är så bara körde jag på! Det är ju sååå kul att bli ombedd att t.ex hålla föredrag på Almedalen, att köra retreats och workshops lite här och där. Jag tänkte att det blir ju lugnare framåt hösten då jag går in i yogastudion igen, kör mina klasser och lite behandlingar... Men icke sa nicke ! Tackade nämligen ja till världens mysigaste uppdrag igen: Att vara guvernant i två månader åt huvudrollsinnehavarna i Svts nya spännande serie Dröm. Otroligt kul och otroligt mycket fix, trick och lite- Vara överallt hela tiden... Lyckades på något sätt att klämma in mina yogaklasser också i det fullspäckade schemat... haha... Jag tänkte: nu kör jag, det blir ju lugnare sen...

Jo tack. Jag hade ungefär en ledig dag och sedan tog en ny stor cirkus fart: Dn publicerade ju en 11sidig bilaga om mitt och Helenas äventyr till havs 1984! Och...Yes...Det blev en storm i thekoppen igen - Interjuver, tvsoffor och fram och tillbaka mellan Öjn -Sthlm ca 4 ggr i veckan ...Phu...

https://www.svtplay.se/video/19813012/skavlan/skavlan-2018-intervjuerna-helena-af-klercker-och-lou-aberg

https://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/helena-och-lou-berättar-sitt-möte-med-en-rysk-ubåt-11804206

 

 

NU tror jag i varje fall att det mesta bedarrat . Mina elever måste undra om jag blivit tokig eller något- där jag stormade in på min klasser i hår stylat för tvsoffan och lösögonfransar på sniskan...Tack alla ni som går på mina klasser för ert tålamod. NU är jag all yours.

Jag har insett mer än någonsin hur lycklig jag är som bor i denna närhet till naturen och att jag trivs bäst i en skog/strand/yogashala...Jag värderar stillheten och alla möten i nuet. Älskar allt väder och vind och tycker det är superskönt när vindarna viner och jag får dra på mig gummistövlar och tjocka jackan. Älskar livets kontraster. Och jag kommer nog säga lite mer NEJ i höst , även om jag älskar JA också...

Jag vill också tacka alla för den enorma mängd fina mail vi har fått. Och ps...Några som ifrågasätter vår upplevelse... Jag fattar er men till er kan jag bara säga : Kan vi ta den här diskussionen efter att du själv har befunnit dig i en eka på Ålands hav under två dygn i November, med alla våra upplevelser? Och kom ihåg att vi har en av försvaret hemligstämplad rapport i vår hand som helt styrker vår upplevelse. Jag är inte intresserad av en sensation eller behöva gå i försvar. 


Men ibland överträffar sanningen dikten...Thats life ... Namaste / Lou