Happy Navaratri - 9 nätter som firar Gudinnan startar nu i Indien . Det är en ceremoni som påminner oss månens faser och vår inre Shakti. Perfekt för att göra Chandra Namaskar / månhälsningen och annan mjukt flödande yoga  och sätta nya intentioner , din San Kalpa. Skriv gärna ned din intention eller varför inte ett visionboard . 

Det är en perfekt tid att ta hand om din egen inre gudinna i ljus och kärlek . Gör det lite extra vackert med blommor och frukter, ät lite extra nyttigt och lyssna på skön musik. Det är en tid då det också är härligt att samla dina vänner och kanske dela dina visioner, dansa och meditera under månen...

 


Hoppas du har härliga intentioner inför hösten och vill du yoga med mig kommer jag till Sthlm under två tillfällen : 

Urban Yogini 4 Nov &  2 Dec

Vill Du hellre komma till mig på Gotland har jag en tvådagars mini retreat på Yogastudion :

Visby Yogini 21-22 Okt

Bor du i Kalmar med omnejd har jag även äran att besöka Pranaveda för en tvådagars mini retreat :

Pranaveda Yogini 25-26 Nov

Samt såklart börja planera vinterns skönaste resa med mig till Södra Goa och 11 dygns yoga och meditation 

 Yoga Bliss Indien 11-22 Jan