Namasté

Tillbaka från underbara Goa, Indien och nyårsafton är här. Blickar tillbaka över det senaste året med både tacksamhet och nya insikter. Allt som händer oss är en möjlighet till utveckling och alla nya val vi gör leder oss till nya destinationer. Inför det nya året mediterar jag på vad jag vill bjuda in och manifestera i år.Tänker på dagarna i Goa, enkelt , lätt och med solens rytm som vägvisare: Vid soluppgången fylls stränderna av yogisar, flanörer och fiskare. Dagen gryr, delfinerna leker i det öppna havet. Dagen nalkas och långsamt fylls stranden av soldyrkare. Vid solnedgången fylls stranden åter av aktivitet, skolbarn sparkar boll, Indiska familjer njuter av svalkan tillsammans med dans och tonerna av trumcirkelns rytm . Enkelt liv, yoga, världens godaste mat och närhet mellan människorna.

Så vill jag till bringa mitt 2012!  Lätt.

Några frågor att fundera/meditera på:1. Vad har jag skapat/genomfört i år?
2. Vilka relationer har jag stärkt, läkt och utvecklat i år?
3. Vad är jag i mitt hjärta inspirerad att göra 2012 ?
4. I vilken miljö trivs jag - kan jag skapa den här ?

Hoppas du får en fin nyårsafton- Kram Lou!