Tassat upp i denna blågrådisiga gryning och njuter av en het kopp kaffe..." Drink your coffee and all is coming  "... Haha , kom på denna fyndiga quote igår då jag pratade med en väninna på fb ...Det är ju en lek med Pattabhi Jois uttryck : 

 " Do your practice and all is coming ..." som ju syftar på att allt kommer till dig i din yogapraktik när du övar , praktiserar och ÄR din yoga. Och visst är det så även i livet , med våra mål o drömmar . Om vi träget fortsätter att vårda våra drömmar och liv så faller saker på plats , ofta till synes av sig självt . Men som sagt , det handlar om praktik , medvetna val och vanor...utan pekpinnepräktighet utan från hjärtat. 


Där är ju jag även i mitt yogautövande , det vet ju du som yogar med mig. Jag vill bjuda in till att väcka Din praktik, dina vanor ( o kanske se dina ovanor också) utan dömande . Att låta kroppen vara ett redskap för din intention och längtan, så att just din väg blir tydligare.

Sedan finns en skön motsättning i frasen också då kaffe kanske inte anses Sattviskt av alla , men samtidigt vet jag ju hur många av minna kära yogavänner har denna lilla morgonritual ...Många småskäms lite och mumlar " Jag SKA börja dricka grönt the, men ..."

Haha , den ovan nämna Jois sägs även ha sagt  " No Coffee- No Prana ..." så kanske är det så att den Sattviska yogin kanske måste ha lite Rajastic också för att skapa balans? 

Denna morgon tänds ljus i mörkret , yoga mattan rullas strax ut och jag tror jag ska bjuda in min kropp i ett skönt flow , men vi får se vart det tar vägen .

Så  Du - "Do your practice AND drink your coffee and see what is coming up today.../ Namaste Lou