Namaste  

Blir påmind nu i försommaren om hur Law of attraction finns överallt i naturen.  Det bara växer och växer, överallt och hur mycket som helst. Vi har hela skogen som ett ymnigt skafferi med de lyxigaste och färskaste råvaror i totalt överflöd. Vi kan andas, promenera, simma , springa, cykla eller sova i moder jords ymniga famn. Fåglar flyger, himlen är blå, solen skiner och är inte det överflöd och skönhet ..så vad är?

Känner mig ofta löjligt glad och tacksam över livet och framstår säkert som en kosmisk clown ibland, men det bjuder jag på!

Även när vi är små, arga, ledsna och dumma gör vi val. Vissa dagar vill man helt enkelt dra filten över huvudet, nonchalera tiggaren på gatan eller att inte svara på telefonen när svärmor ringer. Det är naturligtvis helt ok att inte alltid vara på topp. Men jag har märkt att när jag väljer att stänga av så stänger världen omkring mig också av. Kassörskan verkar plötsligt sur, tiggaren krävande, partnern klängig och ungarna asjobbiga... Då bli jag naturligtvis ännu mer grinig och så är den onda cirkeln igång :

-Jag behöver MER prylar, saker , något med ett märke på som symboliserar överflöd för DÅ jag jag äntligen känna värdighet och flöde i mitt liv !

eller:

- Om jag har mer än alla andra måste jag snåla, slita eller kämpa för att få Detta- inget är Gratis så håll i slantarna ...

 


eller:

 - Jag har inte Tid !! fräser du när väninnan frågar om ni ska ta en cykeltur - Hur skulle det se ut om alla bara höll på att cykla hela dagarna, jag har faktiskt en massa viktiga saker att göra ...Tid är pengar... 


Sedan hittar du en underbar kurs eller resa som du drömt om men tänker modfällt ...

- Jag har inte råd ...


Och naturligtvis har du inte heller det om man ser nyktert på tillvaron. Men tänk om... 

Man faktiskt har både tid och råd att göra det man mår bra av, tänk om du väljer att skapa nya möjligheter, jobbtillfällen och livserfarenheter om du väljer att följa ditt hjärta. Så har du inte lust, säg då "jag väljer att just nu inte göra detta". Och vill du, välj det du längtar efter och se till att skaffa de papperslappar du behöver för att kunna göra detta. 

Kanske behövs inga pengar alls då du plötsligt får ett erbjudande om att jobba på kursen, eller någon annan perfekt deal för dig. Energy goes where attention flows...Jag har gått mängder av kurser och utbildningar på de mest fantastiska platser och ofta har det inte kostat mig mer än en billig flygresa, eller utbyte av behandlingar eller annat energiutbyte.

 När jag vill, och är kreativ så kommer ofta det jag behöver. Och den skönaste tanken när något inte går vägen : Nähä, då var detta inte meningen att hända just nu...

Jag väljer att vakna i gryningen och promenera i morgondaggen och sedan avnjuta min frukost i solens sken. mitt hjärta känner tacksamhet och jag vet att jag är rik. Rik på liv och mina egna val. Rik på vänner och hälsa, riktigt rik i överflöd. Pengar och papperslappar har väldigt lite med detta att göra, men visst ,känner jag  tacksamhet och väljer att jobba med det jag älskar kan jag göra det möjligt för pengar att flöda in. Och en sak till. snåla inte med en krona hit och dit till en tiggare på gatan eller som tips till servitrisen. Det är så mycket roligare att vara generös än snål. Jag känner ingen snåljåp som är rik i sitt hjärta.

Lakshmi - överflödets och kärlekens gudinna väljer att ösa sitt överflöd till de fattiga, de kastlösa, till kvinnan som har drömmar i sitt hjärta. Hon flyr däremot sin kos av snålhet, avund och skrytighet. Let her Rule och kolla upp Lakshmi Purana- En text författad på medeltiden men lika aktuell idag.

Jai Ma / Lou